Palmsuiker is een zeer gezonde en ongeraffineerde bruine suiker. En daarnaast heeft Palmsuiker een hemelse diepe karamelsmaak, een heerlijke geuraroma en smelt direct op de tong. Palmsuiker wordt verkregen uit de bloemen die hoog in de kokosbomen groeien. Met Palmsuiker wordt weer bewezen dat de natuur betere alternatieven heeft dan de bewerkte "voeding" in de supermarkten.
€ 9.76
tax incl.
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Produchtvorm | Poeder |
Ontgiften (detox) | 1 |
Hormoonhuishouding | 3 |
Weerstand | 3 |
Spijsvertering | 2 |
Meer Energie | 4 |
Anti-Aging | 3 |
Schoonheid | 2 |
Spieropbouw | 1 |
Verpakking | Papieren Stazak (hersluitbaar) |
Land van Herkomst | Indonesië |
Het meest bijzondere van palmsuiker is dat het heel gezond is en tegelijkertijd een heerlijke zoete lichte karamel smaak heeft.
Palmsuiker is een gezond alternatief voor suiker. Zo is het ongeraffineerd en bevat het nog alle voedingsstoffen die je niet meer aantreft in kristalsuiker. Zo bevat palmsuiker de mineralen: kalium, zink, ijzer, magnesium en vitamines B1, B2, B3 en B6.
In tegenstelling tot kristalsuiker is palmsuiker ook 100% natuurlijk en is het niet gebleekt. De grootste voordeel voor de gezondheid is dat palmsuiker een lage glycemische index heeft ten opzichte van suiker. De glycemische index ( G.I.) is een maat voor de stijging van de bloedsuikerspiegel na het eten van een bepaald voedingsmiddel. Hoge bloedsuikerspiegels worden in verband gebracht met diabetes en vele andere gezondheidsklachten.
Hoe hoger de glycemische waarde hoe ongezonder een product is. Zo heeft palmsuiker een glycemische index van maar 35. Ter vergelijking, de GI van honing is 55-60. Suiker heeft een glycemische index van 100! Gezien de lage glycemische index is het voor iedereen veel beter palmsuiker dan kristalsuiker te gebruiken.
Palmsuiker is daarnaast ongeraffineerd. In tegenstelling tot suiker dat niet bepaald natuurlijk is. Zo zijn aan kristalsuiker bijna alle voedingstoffen onttrokken.
Dosering: Gebruik Palmsuiker zoals u kristalsuiker zou gebruiken.
Gebruik Palmsuiker in smoothies, havermout en met fruit, zoals aardbeien.
Gebruik Palmsuiker als vervanging van suiker in taart, cakes, koekjes, enz....
Palmsuiker Organic
Land van Herkomst: Indonesia
inhoud: 450g
Geen klantenbeoordelingen op het moment.